Lucjan Siemaszko

Lucjan Siemaszko
Rodzaj muzyki:
Miasto:
Warszawa
Utworów:
6
Oglądany:
799 razy
Założenie konta:
9 września 2010
Ostatnia aktualizacja:
24 listopada 2013
Lucjan Siemaszko - jeden z liderów nieistniejących już formacji "S.K.L.E.P." i "Infamia"(pod pseudonimem Pieksa). Współzałożyciel duetu Lucjan / Symono, formacji Projekt Kedyw, RASWO (Warszawski Zwiad) oraz Podziemny Front. Promotor kultury hip-hop w Polsce i za granicą, przedstawiciel "Rap Propagandy" i "P.S.W." (Prawa Strona Wisły), autor tekstów, beatmaker, raper - rocznik 1979.

Dyskografia/Discography:

1997 - S.K.L.E.P. "Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poczekaj"
1999 - "Edycjasortyment mikstejp" - solo
1999 - Infamia feat. Korporacja "Wyścig o chwile" - singiel
2000 - Infamia "Infami tchnienie" - singiel
2000 - Infamia feat. Robson/GEST - "Wiem kto wspiera" - singiel
2001 - "Rap Propaganda" - kompilacja
2002 - Infamia "My przeciwieństwa" - singiel
2002 - "Szkodliwy Środek” - kompilacja
2003 - Pieksa feat. DJ Scream "3 D.T." - singiel
2003 - Infamia "Rapudobrykawał" - singiel
2003 - "Środek Szkodliwy – Zaydy Produkt wyłożony przeciw krytykom” - kompilacja
2003 - Grupy "Eviva l’arte” - gościnnie
2003 - Igrek Er "2003"
2003 - "Niezależna Inicjatywa LP" - kompilacja
2004 - Infamia "Galerie"
2005 - INF "R.K.G. EP" (Ręce Które Grzeszą EP) - solo
2005 - "Środek Szkodliwy - ZAYDA PRODUKT VOL. 3 Trujące dzwięki do użytku zewnętrznego" - kompilacja
2006 - Kędzior & Zayda "Łorewer Prodakszyn” - gościnnie, autor tekstów
2006 - Napalmu "Bródnopis” - "Rozczarowany" gościnnie
2006 - Pieksa & Symon "Bootleg EP"
2006 - Pieksa aka Lucjan "Konglomerap EP"
2007 - Kędzior & Zayda "Łorewer Prodakszyn 2” - gościnnie
2010 - Projekt Kedyw "Miasto Feniksa" - singiel
2011 - PAMIETA-MY.PL MIXTAPE "63 dni z życia Warszawy" - kompilacja
2013 - Lucjan / Symono - "Pomysły na zasypialnie"

Kontakt:

lucjan.siemaszko@gmail.com

Lucjan / Symono Oficjalny Profil | Facebook

Русская версия:

Lucjan Siemaszko - зрители знают его как Pieksa. Один из лидеров ныне несуществующей "Позор". Один из основателей дуэта Lucjan / Symono "и" Проект Kedyw. "Участники проекта "Rap Пропаганда" и "П.С.В.".
Рэппер из Варшавы, родился в 1979 году.

Контактная информация:
lucjan.siemaszko@gmail.com
Lucjan / Symono Oficjalny Profil | Facebook

English version:

Lucjan Siemaszko - to a wider audience, also known as Pieksa. One of the leaders of the now defunct band "Infamy". Co-founder of the duo Lucjan / Symono and Kedyw Project. The representative of "Rap Propaganda" and "P.S.W" (Law Home Vistula). Warsaw rapper, born in 1979.

Contact:

lucjan.siemaszko@gmail.com

Lucjan / Symono Oficjalny Profil | Facebook

Info:

Lucjan / Symono Oficjalny Profil | Facebook

Lucjan / Symono Oficjalny Profil | Facebook

Вероятно, уже в этом году будет долгожданный дуэт альбом Люциан / Symono.

Lucjan / Symono Oficjalny Profil | Facebook

Pierwszy singiel z albumu "Pomysły na zasypialnie"/
The first single from the album "Ideas for zasypialnie"

Skosztuj tego/Taste the beat:

http://youtu.be/l-6GWt8tAUw

LucjanSymono - Sound Park - www.soundpark.pl

Pierwszy singiel z albumu LucjanSymono "Pomysły na zasypialnie"

Galeria

  • DZ ZOOM

    Miasto: Wawa

  • ANTONI M

    Miasto: Las

    Uzupełnię później

  • Gruby

    Miasto: Legnica

    Co tu dużo mówić . Legnickie podziemnie i tyle ....

  • Muski

    Miasto: Chorzów

    Muski - członek chorzowskiego składu MajkCrew, w...